ASAP ‘Actes de solidaritat amb el patriarcat’

ASAP ‘Actes de solidaritat amb el patriarcat’

Ver entradas
ASAP ‘Actes de solidaritat amb el patriarcat’

ASAP ‘Actes de solidaritat amb el patriarcat’

Sala Atrium. c/ Consell de cent, 435. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

ASAP (actes de solidaritat amb el patriarcat), és un retaule incòmode i irònic dels nostres usos i costums, una instantània deformada feta de veus impersonals però clarament identificables, un seguit de situacions incòmodes que acaben fent un retrat del nostre pitjor perfil.

Com hem arribat fins aquí? És perquè la rapidesa amb què passa la vida davant els nostres ulls no deixa que ens aturem a reflexionar? És perquè la provisionalitat amb què vivim ens aboca a mirar-nos només al propi melic i a no conrear l’empatia amb l’altre? És perquè a les relacions ens hem acabat acostumant a desconfiar de tot el que no aporta beneficis clars i quantificables? Així, les escenes es van succeint, tenint com a protagonistes l’impudor injustificat, la crueltat gratuïta amb l’altre, la fragilitat del compromís, la prepotència del que està en situació de poder.

La desfilada dels nostres monstres dóna per a molt: Relacions tòxiques amagades rere el camuflatge de l’èxit laboral o social; veus sense identitat que repeteixen lliçons apreses com si els anés la vida, sense importar-los qui tenen el costat; companys de viatge amb l’empatia desentrenada fins a extrems insospitats; veus masculines completament conscients del seu poder ancestral i que fan ús del privilegi sense cap mena de vergonya; veus femenines que, també sense cap vergonya, acaten l’ordre imposat, sense posar en dubte la jerarquia patriarcal; altres veus que malden per escapar-se’n i llancen senyals de socors.

En aquests temps d’alta toxicitat social i afectiva, per què no retratar l’enemic com a antídot? Per què no riure’ns d’ell fent servir el mirall deformador de la caricatura? Per què no posar-nos sobre avís del perill fent servir les armes de l’humor més negre?

Idioma de l’espectacle: català

Horaris: De dimecres a dissabte a les 20.30h i Diumenges a les 19.00h

Duració: 70 minuts

Gènere: teatre de text

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich

Intèrprets: Xavier Pàmies, Alba Pujol, Carla Ricart i Joan Sureda

Ajudant de direcció: Jordi Centelles

Disseny d’Il•luminació: Mattia Russo

Escenografia: Roger Orra

Disseny de vestuari: Joana Martí

Espai sonor: Joan Pàmies

Fotografia: Albert Falcón Archs

Producció i comunicació: La Trama Produccions

Producció executiva: Carla Ricart i Xavier Pàmies

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

4 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 8/02/2019
Muy buena!
Muy recomendable, lo mejor son los diálogos de los intérpretes :)
Sergi Solvas
10/02/2019
Opinión verificadaAsistiu o 3/02/2019
Molt bona interpretació
La temàtica tan crua que vaig sortir molt remoguda del teatre. La interpretació molt bona. No em vull imaginar què deu suposar interpretar personatges com aquests...
Maria
5/02/2019
Opinión verificadaAsistiu o 3/02/2019
Sense títol
Bona i divertida
Angels
4/02/2019
Opinión verificadaAsistiu o 1/02/2019
Actes de solidaritat amb el patriarcat
Em sembla una obra molt indicada , amb els temps dificils de poder masclista, la interpretació dels 4 actors molt bona i el text molt fàcil d'entendre.
Míriam àlemany
2/02/2019

Compartir!

Organizado por

Sala Atrium

Ver detalles