MY LOW COST REVOLUTION

Sala Atrium ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Un homenatge al no estar sempre a tope. Una investigació sobre com podria ser la nostra revolució i quins abismes hi ha entre la teoria del carrer i la pràctica d’accionar. Hi ha gent que lluita i una altra que protesta. El natural, sense generar un artifici.

21 Nov. – 7 Des. 2018

El 24 de Novembre col·loqui postfunció organitzat per agost produccions, un col·lectiu que investiga noves i fresques formes de col·loqui entre artistes i públic, donant a l’espectador gran protagonisme. Una experiència diferent i divertida de conversar sobre l’espectacle vist.


SINOPSI

Els agradaria ser radicals, però els faltaria coherència. Els agradaria ser conseqüents, però els faltaria vida. Un seguit de dubtes sobre la revolució seran explorats en forma de paisatges corporals, de landscapes físics, de postals politicosocials sense remitent les protagonistes de les quals han abandonat i assassinat la seva low cost revolution.

Ens deshumanitzem i cosifiquem: som números per la Seguridad Social, IP’s per Facebook, DNI’s per l’Estado, coses pels nostres veïns. Això fa que acabem navegant soles pel planeta, que ens sentim sense suport, fora de cap possible comunitat, de cap configuració de cooperació. Soles davant del perill.

Som unes radicals de merda. Hem intentat participar en moviments radicals, formar part d'un col·lectiu que es presti al radical, canviar el món a hòsties si feia falta i no hem pogut. La mena de misèria en la qual es troba enfonsada aquesta societat complexa, converteix a la qüestió revolucionària en una constant inabandonable fins a l'apocalipsi de cadascun. No és cosa d'unes hores, d'uns dies, ni fins i tot d'uns mesos, no, això té a veure amb l'existència, amb carregar-te de paciència i lluitar a FULL. All day, all night.

Companyia: FAC | Fundación Agrupación Colectiva

Idioma de l’espectacle: català i castellà

Horaris: De dimarts a dissabte a les 20.30h i Diumenges a les 19.00h

Duració: 70 minuts

Gènere: Teatre performance

FITXA ARTÍSTICA

Creació: FAC en col·laboració amb les intèrprets

Text: Fran Cuellar

Intèrprets: Glòria Ribera, Agnès Jabbor i Nikole Portell

Direcció i dramatúrgia: Fran Cuellar

Ajudant de direcció: Gaia Bautista

Espai: Sergi Cerdan

Disseny d’ il·luminació: Alejandro Bordanove

Vídeo: FAC

Fotografia cartell: Dos Puntos Fotografia

Teaser: FAC

Disseny gràfic original: Maria Ramon

Producció: Anna Maruny

15 opiniones

4.9 / 5
Emili

Sorpresa, missatge , riure...

14/01/2019 07/12/2018
Fabiete

Fui solo. No sabía qué iba a ver. Me encontré con unas actrices cargadas de verdad y con una propuesta diferente, incómoda, revolucionaria (o no). Teatro del que hace pensar y revisarnos como sociedad e individuos. ¡Enhorabuena y mucha mierda al equipo!

07/01/2019 04/12/2018
mussara

molt bona i dona peu a la reflexio

10/12/2018 05/12/2018
Albert

Espectacular. Val la pena.

08/12/2018 07/12/2018
Sergi

Me ha encantado. Una crítica social muy bien estructurada y que te hace reflexionar. Felicidades a las actizes y al director.

08/12/2018 25/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Sala Atrium
c/ Consell de cent, 435
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Sala Atrium

Ver más